Dagens måltider

05/05/2010

I dag har jeg tatt bilder av alle dagens måltider. Det ble totalt 6 måltider fordelt jevnt ut over dagen. Frokost, lunsj, middag, kvelds og to mellommåltider. Dette gjør at jeg holder et stabilt blodsukker gjennom hele dagen, og unngår å bli alt for sulten til de store måltidene.

07:00 Frokost: Havregrøt (en del lettkokte havregryn og to deler skummet melk). Her kan man tilsette eplebiter, rosiner eller kokosmel for å få mer smak. Jeg bruker (mye) kanel og et par suketter for smakens skyld 🙂

10:00 Mellommåltid: Yoghurt med hjemmelaget müsli. Müslien er knallgod. (kommer med oppskrift senere) Yoghurten inneholder lite sukker og fett. Har igrunnen ikke funnet en yoghurt som både er sunn og smaker så godt at jeg vil spise den (nesten) hver dag, så her varierer jeg litt mellom de ulike variantene i butikken.

10:30 Styrketrening: Mange fine øvelser som kan gjøres for å bli litt sterkere på stuegulvet. Jeg henter mye inspirasjon til øvelser i blader, bøker og på internett.

11:30 Lunsj: Omelett (2 egg, skinke, vårløk og hvitost), et stort glass skummet melk, ruccola salat, agurk, avokado og en kiwi som «dessert». Inneholder mye proteiner som er bra etter en styrkeøkt.

14:00 Mellommåltid: 2 gulrøtter og en neve med mandler og hasselnøttkjerner.

16:30 Middag: Ovnsstekt kyllingfilet, brun naturris og wokede grønnsaker. Lettvint og supergodt! Har også en woksuas til grønnsakene som gir litt ekstra smak.

18:30 – 20:00 Fotball trening med sotradamene: klarte å komme en halvtime for sent så det ble litt ekstra jogging på slutten og god uttøying.

Rett etter trening ble det et stort glass med skummet melk med en liten ts sjokoladepulver.

21:00 Kvelds: Ostesmørbrød, bestående av to grove brødskiver, skinke, vårløk og ost.

Reklame

5 kommentar til “Dagens måltider”

 1. Siv-Carina said

  Hei!
  Steike, så kreativ du e i matveien!:o) Bloggen din e virkelig te inspirasjon!!
  Du har vel ikke villa hatt sommerjobb som privat kokk oppå Håja? Hehe.:o)
  Snart helg no, tjohoo! Kos dåkk!:o)
  Klem!

 2. blisunn said

  Må ha variasjon i matveien, så går man ikkje så fort lei!! 🙂 Når tid skal eg starte? Eg er klar!! Helga blir nok brukt til en del eksamenslesing for min del, men det er deilig med helg alikavel;) God helg! Klem.

 3. Tommy said

  Du e flink Annkri! Imponert over alt du varierer med og lager 😉
  God langhelg heme 🙂

 4. […] Se et tidligere innlegg om mine måltider. Skrevet av blisunn Arkivert i Kosthold/ Ernæring ·Stikkord: faste måltider, mange måltider, Måltidsrytmen, stabilt blodsukker 1 Kommentar » […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: