Matpakke

25/08/2010

God morgen 🙂

I dag setter jeg kursen mot Oslo. Regner med å bruke mellom 6 – 8 timer, alt etter den fysiske formen min. Da er det godt med en skikkelig matpakke. Dette er hva jeg pakker med meg i bilen østover.

Matpakken inneholder gulrøtter, nektarin, et kokt egg og en tortillalefse med salat, philadelphia og spekeskinke. I tillegg har jeg laget en shake av skummet melk, egg, skyr naturell, nesquik pulver og banan. Jeg har selvsagt også vann, smertestillende og litt ekstra frukt med meg.

Håper ryggen holder hele veien. Gleder meg til å møte gode venner i hovedstaden, i tillegg til det spennende kurset 🙂 Ha en fin onsdag!

Reklame

6 kommentar til “Matpakke”

 1. Hanne said

  De lefsene så utrolig gode ut…tror jeg skal lage meg en litt mer spennende matpakke i morgen;-)

 2. Henriette said

  Ser så godt ut med tortillalefse med innhold 😉 Ettersom eg ikkje toler kveitemjøl leiter eg etter tortillalefser uten, men det er vanskelig å finne 🙂

 3. Madicken said

  Ah, lekkert! Skyr i shake er sikkert en god ide – skal prøves 🙂

 4. blisunn said

  Lefsene var kjempe gode på veien – enkelt å spise i farta også!

  Henriette: Hmm, det kan jeg tenke meg er vanskelig å finne ja, har desverre ikke noe gode tips om akkurat dette- men skal ha det i tankene 🙂

 5. Monica said

  Hei. Er shaken din laget med Magic Bullet? Har akkurat fått en, og trenger tips til oppskrifter…-kan du dele noen med meg ?:)

  • blisunn said

   Heisann! Jeg har lager veldig mye med denne magiske saken. Se på http://www.blisunn.no for tips. Alle smoothier, shaker er laget av denne. Kverner mandler til marsipan og godterikuler også med denne. Du kan bruke den til SÅ mye. Som sagt finner du mange oppskrifter på blisunn.no hvor bloggen min er nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: