Puls på trening

29/09/2010

Denne uken har startet bra med tanke på trening. Har ikke hatt noen planer siden jeg fortsatt føler meg litt frem pga noen verkende ben, men det går bedre 🙂 Jeg har som alltid på meg pulsklokke på trening, og innimellom tar jeg  meg tid til å legge treningene inn på data og se litt på kurver og verdier. Her er to treningsøkter denne uken.

Styrketime på treningssenter + 15 min på spinningsykkel

Total tidsbruk: 1 t. 11 min.

Energi forbrent: 335 kcal.

Maks hjertefrekvens: 156 (denne kom under syklingen)

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 113

Kommentar: Dette var en skikkelig god styrketime for meg, lite koordinasjon, hele kroppen ble trent og jeg fikk presset meg akkurat slik som var meningen. Som dere ser er ikke pulsen så høy under styrketreningen. Det var derfor godt å tråkke litt på sykkelen etterpå – både for å få ut litt melkesyre og for å få opp pulsen litt. Satt igjen med en god følelse etter økten 🙂

Fotballtrening

Total tidsbruk: 1 t. 29 min

Energi forbrent: 696 kcal

Maks hjertefrekvens: 173

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 139

Kommentar: Holdt litt igjen med vilje denne økten, både fordi jeg var usikker på bena og fordi det var fotballkamp dagen etter. Hadde ikke så god følelse etter økten, men her var det mye min egen innsats det gjaldt.

Fotballkamp

Det er sjelden kost å ha pulskurver fra fotballkamper, da jeg ofte får streng beskjed av dommer å ta av klokken. Her er en kurve fra 11. september, min første kamp i Stryn.

Total tidsbruk: 2 t. 28 min.

Energi forbrent: 1404 kcal

Maks hjertefrekvens: 182

Gjennomsnittlig hjertefrekvens: 154

Reklame

4 kommentar til “Puls på trening”

 1. Henriette said

  Ganske kult å sjå egentlig! 🙂 Trur eg må ønske meg pulsklokke til jul..

 2. Siv-Carina said

  WOW! 1404 kcal?? Det er jo helt vanvittig for ei økt? Eller?? Er det pulsklokka som regner ut dette? Spørs om det er noe sånt som får stå på ønskelista mi til jul..?:o)
  Sorry at vi ikke kom til styrke på tirsdag! Som jeg hadde en anelse om, så ble det sauene som fikk oppmerksomheta den kvelden. Slaktebilen kom i dag, så de måtte inn og sorteres… Vi prøver igjen neste uke!;o)

  • blisunn said

   1404 kcal er ganske mye ja, men dette var jo en fotballkamp, så litt utenom det «vanlige» for en treningsøkt dette altså. Økten varer også i 2 t. 28 min. (dette er inkl. oppvarming og pause) Du er hjertelig velkommen neste tirsdag og/eller tirsdagen etter der igjen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: