Velkommen til min blogg med hovedfokus på kosthold, trening og helse.

Jeg heter Ann Kristin Grodås (23, fra Stryn) og har hele livet vært interessert i trening, idrett, mat og matlaging. Jeg har alltid visst at jeg skulle jobbe med helse og fysisk aktivitet, og har nå tatt en retning innen ernæring. I februar 2011 er jeg ferdig utdannet ernæringsfysiolog fra Helsehøyskolen i Oslo. Studiene har jeg tatt på nett siden jeg i løpet av de tre siste årene har flyttet på meg flere ganger. For tiden bor jeg i Stryn sammen med samboeren min Kjetil.

Jeg er også under utdanning for å bli personlig trener. Dette tar jeg ved idrettshøyskolen i Oslo. Har pr. dags dato fullført 1 av 3 delkurs.

Jeg mener at en sunn livsstil ikke bare avhenger av enkeltfaktorer, men er svært sammensatt. Kosthold og fysisk aktivitet er kanskje de viktigste enkeltfaktorene, men også det å ha et sunt forhold til mat, trening, kropp og seg selv er svært viktig.

Håper jeg kan bidra med inspirasjon og motivasjon til din sunne livsstil. Skriv gjerne til meg om du har kommentarer, synspunkter eller spørsmål. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

– Ann Kristin –

grodaas@blisunn.no / post@blisunn.no

Reklame

7 kommentar til “Om meg”

 1. For en inspirerende og motiverende blogg! Full av gode mat-ideer som følger sesongen ¦o) Liker at du stikker inn poster om ulike produkter/matsorter med informasjon om deres kalorimengde og hvorfor produktet er godt for kroppen.

  Nå skal jeg tråle meg bakover i blogghistorikken din for enda mer mat- og trenings-glede ¦o)

 2. Hanne said

  Hei,

  Så hyggelig å se en skikkelig ernæringsblogg, en som ikke går på lavkarbo eller noen ann form for diett. Jeg har selv utdannet meg innen ernæring, bachelor i samfunnsernæring fra Høgskolen i Akershus og studerer nå master, og vet alt om hvor viktig et sunt og variert kosthold er i hverdagen.

  Lykke til med siste innspurt på bacheloren din!
  Gleder meg til å følge det du skriver fremover:-)

  • blisunn said

   Tusen, tusen takk! Det gir meg mye motivasjon til å fortsette 🙂 Lykke til med master, så spennende!! Takk igjen 🙂

 3. janicke M said

  hei jeg heter Janicke- jeg har jobbet på treningstudio i 5 år er nå 21 år jeg er instruktør og opptatt av trening og kosthold som deg. jeg tenker nå ta Pt og ernæringsfysiolog. Vet du noe om hvordan det er å få jobb i ettertid og hva? finner mye på sykehus men er ikke det jeg vil-hvertfall med det første. jeg ser for meg\drømmen min er at jeg vil jobbe med presonlig trening av enkeltpersoner\grupper men reise rund ha fordrag om kosthold og ernæring. hva tenker du bli? håper du kan svare meg på noe, svar på jancke90@hotmail.no

 4. Alvilde Flaskerud said

  Kjempe bra blogg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: